Daniel Sazonov AKKn Tulevaisuusvieraana 1.12.2021

8.10.2021

"Tarvitaan ajattelua ja tekoja siitä, miten auttaa tehokkaimmin siellä, missä apua tarvitaan eniten", sanoi Daniel. Kipupisteitä ovat mm. lastensuojelun vakavimmat tarpeet ja asunnottomuus. Viimemainittukaan ei ole voitettu asia, vaikka askeleita eteenpäin on otettu.
Iso ongelma tulee myös soten myötä. Kun Helsinki on oma hyvinvointialueensa, on edessä iso edunvalvonnan haaste suhteessa valtioon. Helsingillä on erityistarpeita, joita ei saa ohittaa.

- Kuvan kuuntelijat: Kalle ja Katri.
"Tarvitaan ajattelua ja tekoja siitä, miten auttaa tehokkaimmin siellä, missä apua tarvitaan eniten", sanoi Daniel. Kipupisteitä ovat mm. lastensuojelun vakavimmat tarpeet ja asunnottomuus. Viimemainittukaan ei ole voitettu asia, vaikka askeleita eteenpäin on otettu. Iso ongelma tulee myös soten myötä. Kun Helsinki on oma hyvinvointialueensa, on edessä iso edunvalvonnan haaste suhteessa valtioon. Helsingillä on erityistarpeita, joita ei saa ohittaa. - Kuvan kuuntelijat: Kalle ja Katri.

Daniel on yksi Helsingin tuoreista apulaispormestareista ja vastaa sosiaali- ja terveysasioista. Hän kuuluu kokoomuksen tärkeisiin vaikuttajiin.