Tapahtumia ja vaikuttavaa yhteydenpitoa

Päätapahtumiamme ovat Lukkarinkoulu loppukeväästä/ alkukesästä ja Joulusauna (ei kuitenkaan yleensä sauna :)  Nämä ovat parin tunnin miniseminaareja, joissa paneudutaan tärkeisiin teemoihin ja ongelmien ratkaisemiseen - aina ajatuksella, muttei otsat rypyssä.

Lisäksi pidämme vapaamuotoisia rupattelutuokioita ja ideariihiä kuppiloissa ja  terasseilla. Aiheen ehdottajiksi ja samalla palaverin pitäjiksi riittää jo pari-kolme ihmistä - eikä yhdistyksen jäsenyys ole tässä(kään) osallistumisen ehtona.

Vuosikokous on tammi-maaliskuussa - eikä hallinto ole siinäkään pääasia, vaan yhteinen keskustelu, suunnittelu ja kiinnostava alustus.

Hallitus pitää palaveria puolen kymmentä kertaa toimintakaudessa. Voit mainiosti tutustua meihin kaikissa tilaisuuksissamme, siis myös pistäytymällä hallituksen kokoukseen. Katso kohta Yhteystiedot - lähetä viesti ja kysy, milloin ja mistä meidät löydät.

Jäsenten lisäksi kutsumme tapahtumiin myös AKK:n kavereita ja yhteistyökumppaneita. Jos haluat tuon viestinnän piiriin, niin lähetä tais soita siitä pyyntö sihteerille tai puheenjohtajalle.  (Vuosittain näitä viestejä lähtee pari-kolme, spämmäyspelkoa ei siis ole.)

Kahdenvälisistä keskusteluista löytyvät monet poliittiset kultajyvät. Ne voi sitten jakaa AKK:n vaikuttamiskanavien kautta ensin meille kaikille ja sitten vaikuttamishankkeina kokoomuksen, kuntien ja maan päättäjien suuntaan. Yhdistyksemme tavoitteena on kuulua tulevaisuudessa ruohonjuuritasolta lähtevän vaikuttamisen parhaimmaistoon.